Forlaget Tinggaard

En afdeling under Spilopmageriet

CVR-nr.: 33563647

 

Kommende udgivelser:

    På nuværende tidspunkt er vi et forlag som er rig på drømme, men med kun få bøger. Således har vi allerede planlagt en lang række bøger og projekter, men vi ved, at der meget vel kan gå mange år, før de alle kan blive til virkelighed.

 

  •  Vi har netop udgivet bogen "at bede sammen", som første bog i serien "Bønnens vejvisere", og vi forventer at udgive endnu tre bøger i serien: "At lede et bønnemøde", "Kreative bønnestunder" og "Bøn med børn".
  •  Peter er begyndt at skrive sin næste store bønnebog, som en slags efterfølger til "Gud sprænger alle rammer". Den skal hedde "Det starter altid med Gud", og vi håber at udgive den i efteråret 2012 eller i foråret 2013.
  •  Vi arbejder frem mod at oversætte en engelsk klassiker om bøn og forkyndelse af E.M. Bounds i efteråret 2012. Vi er pt. ved at få den oversat.
  •  Derudover planlægger vi at lave en undervisningsserie på 4 CDer, som skal hedde: "Bønnen efter Guds hjerte." Det er samtidigt den undervisning, som Peter ønsker at afholde seminarer med rundt om i Danmark.
  •  Peter har efterhånden fået en del opmuntringer til at indspille en række af sine bønnesange og derved lave en CD med dem. Vi ved ikke, hvornår det bliver til noget, men vi håber, at der opstår nogle gode muligheder engang i fremtiden.

Kontakt info:

Forlaget Tinggaard

Rebildparken 29, Ålborg Ø

Mobil: 42717816

Email: jptinggaard@gmail.com

 

Bank info:

Konto i Nordea Bank

Reg. nr.: 2700

Konto. nr.: 6275473055